Geofag 2 på bedriftsbesøk hos Equinor.

Geofag 2 har vært på besøk hos Equinors kjernevisningslager på Vibemyr i Sandnes.

Klikk for stort bilde

Under besøket fikk elevene studert ulike borekjerner fra ulike brønner på norsk sokkel, i tillegg til flere ulike foredrag fra geologer som jobber i Equinor. Elevene fikk ulike krevende oppdrag som de løste på svært gode måter, og tilbakemeldingene fra Equinor var utelukkende positive.

Dette var første gang geofagelever fra Dalane videregående skole besøkte kjernelageret,  og dette var så vellykket av skolen har fått til et samarbeid med Equinor om årlige besøk.

Faglærer May Sissel Sæstad Pedersen er svært godt fornøyd med besøket, og gleder seg over at skolens geofag 2-elever har opparbeidet seg større kompetanse innenfor fagfeltet petroleum.