Nytt tilfelle av Covid-19 ved Dalane videregående skole

En elev fra Bjerkreim har testet positivt på Covid-19. Her følger viktig informasjon for alle elever som følger buss mellom skolen og Bjerkreim. Dette gjelder bussene som kjører over Krossmoen om morgenen onsdag 6. og/eller torsdag 7. januar, og via Tengs og Tengesdal ved retur onsdag ettermiddag.

 

For elever bosatt i Eigersund kommune
Elever som har tatt den aktuelle bussen onsdag 6. og/eller torsdag 7. januar må melde fra til skolen med SMS med navn som svar til usendt SMS eller til 907 72 629. Du er da regnet som nærkontakt, og skal gå i karantene og teste deg. Du vil få mer informasjon søndag 10. januar. Det er viktig at alle som skal være i karantene, følger karantene-reglene: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/karantene-og-isolering/?term=&h=1

Elever fra Bjerkreim kommune
Viktig melding frå smittevernlege i Bjerkreim til alle som har reist med skolebuss mellom Vikeså og Egersund etter nyttår:

Alle elevar som etter nyttår har reist med skulebuss mellom Vikeså og Dalane VGS skal i karantene til og med 17. januar.

Alle som har vore på skulebussen blir oppfordra til å ta COVID-test sundag 10. januar kl 12.00, ved Bjerkreim legekontor. Møt opp til venstre for Kraftverket treningssenter (sjå www.bjerkreimlegekontor.no).

Gi tilbakemelding på SMS til tlf 400 01 140 dersom du har reist med bussen. I SMS skriv du namnet ditt.

Dersom du ikkje kan ta COVID-test 10. januar, eller har spørsmål vedrørande karantene, kan du informera om dette på SMS, eventuelt ringa det same nummeret. Det er viktig at alle som skal vera i karantene, følger karantene-reglane: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/karantene-og-isolering/?term=&h=1

Viktig melding frå smittevernlegen i Bjerkreim

Til toppen