Slik følger vi opp situasjonen med koronaviruset

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte.

Skolen åpner 27.4. for noen klasser

Oppdatert informasjon fra Rogaland fylkeskommune.

Klikk for stort bilde

Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden er førende for de tiltakene som vurderes ved de videregående skolene i fylket.

Vi oppfordrer elever, medarbeidere og andre som er i kontakt med oss om å være ekstra nøye med hygienetiltak.

De viktigste hygienetiltakene for å forebygge smitte er:

• Vask hendene ofte og grundig – særlig når du har vært ute blant folk
  • Bruk papirlommetørkle foran nese og munn når du hoster eller nyser. Kast så papirlommetørkleet. Vask hendene.
  • Bruk albuekroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig.
  • Hånddesinfeksjon, altså å sprite hendene, er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig.

Vi oppfordrer alle om å holde seg oppdatert og følge nasjonale råd og føringer knyttet til situasjonen. Disse finner dere her:

Folkehelseinstituttets anbefalinger

UDs reiseråd