Sommerskole

Klikk for stort bilde

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra alle utdanningsprogram. Se alle fagtilbudene under.

Sommerskole 2020 starter torsdag 18. juni og avslutter med eksamen 1. juli. Tilbudet om sommerskolen gjelder elever, tidligere elever og lærlinger.

Kursene holdes ved Bryne videregående skole, Jåttå videregående skole og Karmsund videregående skole - avhengig av antall deltakere - minimum 10 stk. ved oppstart

Det blir informasjonsmøte mandag 15. juni kl.10 ved Jåttå vgs., kl.12.30 ved Bryne vgs. og onsdag 17. juni kl.13 ved Karmsund vgs. Frammøte er obligatorisk dersom du ikke har eksamen den dagen. Her vil du treffe medelever og lærere.

Skoledagen er fra kl. 08.30 til kl.15.30 med en times pause og gratis lunsj midt på dagen. Det blir servert gratis frokost kl. 08.00. Transport må ordnes av den enkelte.

Siden alle eleveksamener er avlyst i år, skal alle opp til privatisteksamen.

For å vite mer om sommerskolen, klikk her