Undervisning på skolen våren 2020

Følgende klasser følger ordinær timeplan fra og med torsdag 4. juni:
- Vg1 Studiespesialisering
- Vg2 Byggteknikk
- Vg2 Elenergi
- Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag
- Vg2 Helsearbeiderfag
- Innføringsklassen

Tilrettelagt avdeling:
- Hverdagslivstrening

Alle andre trinn/klasser følger korona-timeplanene sine også etter 4. juni, fram til de slutter av dette skuleåret.

Klikk for stort bilde

Skolen åpner kl. 08.15 for elevene. Dette for at renholderne skal ha tid til å utføre forsterket renhold.

Skoleskyss

Kolumbus kjører normal skoleskyss fra og med mandag 11. mai, mens Go-Ahead først har normal togtrafikk fra mandag 18. mai. Som mange vil være kjent med vil det være redusert antall plasser på busser og tog av smittevernhensyn. Myndighetene anbefaler derfor elever som har mulighet til dette, å komme til skolen med alternative transportmidler.

Dersom du ikke kommer deg til skolen fordi du ikke får plass på buss eller tog, ber vi om at du snarest melder dette til skolen på tlf. 51 92 38 00.

Smittevernregler

• Syke personer skal ikke være på skolen
  • Vi overholder avstandsgrensen på minimum 1 meter
  • God hånd- og hostehygiene

Se Smittevernveileder Dalane vgs (PDF, 221 kB) for mer informasjon om hva som er spesielt våren 2020.