Deltidsjobb på skolen?

Vi skal ansette elevmedarbeidere i to ulike stillinger for skoleåret 2024-2025. Som elevmedarbeider i kantina jobber du med tilbereding av mat før skolen starter. Som trivselsagent jobber du med å planlegge og arrangere trivselstiltak i og utenom skoletiden. 

Trivselsagenter

Siden høsten 2023 har vi hatt elever i jobb som trivselsagenter ved skolen. Trivselsagentene står for aktiviteter i lunsjen, og flere kjekke arrangementer i og utenom skoletid. Nå søker vi nye trivselsagenter for neste skoleår. Ønsker du å få jobberfaring og samtidig bidra til et godt skolemiljø?

Arbeidsoppgavene vil bestå i å planlegge og arrangere trivselstiltak og organiserte aktiviteter for elever, i og utenom skoletiden. 

Vi søker deg som:

  • har ideer til hvordan samholdet og skolemiljøet på Dalane videregående skole kan styrkes
  • er sosial og opptatt av inkludering av alle elever
  • er pålitelig og selvstendig


Arbeidet lønnes med timelønn. I første omgang tildeles hver elevmedarbeider 50 timer, med mulighet for utvidelse ved behov. 

Søk innen 1. juni ved å fylle ut følgende søknadsskjema for trivselsagenter. I søknaden ønsker vi at du beskriver deg selv og hvorfor du ønsker denne jobben kort. Elever som er nye ved skolen i august 2024 er også velkomne til å søke. 

Elevmedarbeidere i kantina

Vi søker nye elevmedarbeider til kantinen til å være med å smøre mat og servere havregrøt fra kl. 07.00 og fram til skoledagen begynner. De som ansettes vil inngå i en turnus med to andre elever.

Vi søker deg som:

  • har god ordenssans
  • er pålitelig og fleksibel


Arbeidet lønnes med timelønn. 

Søk innen 1. juni ved å fylle ut følgende søknadsskjema for elevmedarbeidere i kantina. I søknaden ønsker vi at du beskriver deg selv og hvorfor du ønsker denne jobben kort. Elever som er nye ved skolen i august 2024 er også velkomne til å søke.