Aktuelt

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra alle utdanningsprogram. Se alle fagtilbudene under.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Endringene i vurderingsplanen er gjort i forbindelse med avlysning av eksamener og heldagsvurderinger.

Dalane videregående skole er nå åpen for elever som går på tilrettelagt opplæring, Vg2 Byggteknikk, Vg2 Elenergi, Vg2 Industriteknologi, Vg2 Kjøretøy og Vg3 Energioperatør. Elevene som nå er på skolen har opplæring tilpasset rammene for smittevern i smitteveilederen for elever i videregående skoler, og en midlertidig timeplan tilpasset dette.

I tillegg har vi enkeltelever som, etter en individuell vurdering, har deler av sin opplæring på skolen.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte.

Skolen åpner 27.4. for noen klasser

Oppdatert informasjon fra Rogaland fylkeskommune.