Ledig stilling som elevmedarbeider i kantina

Skolen søker en ny ELEV-medarbeider til kantinen til å være med å smøre mat og servere havregrøt fra kl. 07.00 og fram til skoledagen begynner. Den som ansettes vil inngå i en turnus med to andre elever.

Arbeidet lønnes med kr. 178,67 pr. time.

Vi søker en medarbeider som har god ordenssans, er pålitelig og fleksibel. Opplæring vil bli gitt.

Kortfattet søknad sendes på e-post til lisabeth.eie.fagereng@skole.rogfk.no innen onsdag 24. august.

I søknaden ønsker vi at du kort beskriver deg selv, og forklarer hvorfor du ønsker denne jobben.

""

Søk om å bli lærling hos oss innen 12. februar. Vi har ledige læreplasser i barne- og ungdomsarbeiderfaget, renholdsoperatørfaget, service- og administrasjonsfaget og IT-driftsfaget.

Onsdag 8. februar kl. 09:30 – 14:30 inviterer vi nåværende og fremtidige elever til yrkesvalgdag. Velkommen til å se skolen vår og hvilke karrieremuligheter som finnes i vår region.

I løpet av januar kommer Olivia Vestbøstad Støle v/ VIA designbyrå til skolen for å ta bilder til bruk i profilering av skolen. Hun kommer til å ta bilder fra fellesområder og alle programområder, av elever og ansatte i samspill med hverandre og i ulike situasjoner og aktiviteter. Fotograferingen er selvsagt frivillig og vi kommer til å innhente samtykke for bruk av bildene.

Fra 01.08.2022 har vi ledige stillinger som lærer ved Dalane videregående skole.

Bygg- og anleggsteknikk

Elevene har fått halvårskarakterer, og vi får noen spørsmål fra foreldre som lurer på hvordan de får tilgang til å se karakterene. Denne tilgangen er digital, og er knyttet til registrerte kontaktpersoner (foreldre/foresatte) til elever som ikke har fylt 18 år.

Innlogging og tilgang for foresatte i vårt skoleadministrative system (VIS)

Se videoen nederst i artikkelen for instruksjoner om hvor du finner karakterene.

Et tverrfaglig gratis lavterskeltilbud til personer som er utsatt for seksuelle overgrep og deres pårørende.

Hjemmeside

Geofagelevene Daniel Østerberg Haakseth og John Fossmark fortsetter å imponere. De  som skal representere Norge i årets Geofag-OL.