Aktuelt

Det er nå klart at Dalane videregående skole er tilbake på gult nivå med virkning fra og med onsdag 20. januar. Vi minner om at skolen fortsatt er på rødt nivå tirsdag 19. januar.

Statsministeren har nå redegjort for Stortinget, og sier det generelle beredskapsnivået for videregående skole endres fra rødt til gult nivå.

Her følger noen første viktige opplysninger fra Dalane videregående skole:

Det har kommet informasjon fra kommunelegen om at en ny elev ved skolen er smittet av Covid-19.

To personer i Eigersund kommune har avlagt positiv test med covid-19. I det ene tilfellet medfører det flere forebyggende tiltak for Hellvik barnehage, Hellvik skole og Dalane videregående skole. Ved Dalane  videregående skolen er i tillegg en klasse blitt definert som nærkontakter, og har gått i karantene.

En elev fra Bjerkreim har testet positivt på Covid-19. Her følger viktig informasjon for alle elever som følger buss mellom skolen og Bjerkreim. Dette gjelder bussene som kjører over Krossmoen om morgenen onsdag 6. og/eller torsdag 7. januar, og via Tengs og Tengesdal ved retur onsdag ettermiddag.

Det har nå kommet informasjon fra kommunelegen om at en ny elev ved skolen er smittet.

En elev ved Dalane videregående skole har testet positivt.

Ved Dalane videregående skole trenger vi flere vikarer som miljøarbeider / miljøterapeaut.

Snakk om selvmordstanker – det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

Etter 30. november kan du som går i Vg1 ikke lenger benytte PC-ordningen. Du kan ikke kjøpe på ordningen neste år.